Rails Day in Nederland?

Geplaatst door Danny Lagrouw zo, 28 mei 2006 22:15:00 GMT

Bij toeval stuitte ik op een leuk nieuw Rails initiatief: Rails Day 2006. Op 17 juni a.s. hebben teams van 1-3 personen precies 24 uur de tijd om een (nieuwe) Rails applicatie te bouwen. Na afloop worden de inzendingen beoordeeld door een jury en zijn er prijzen te winnen. De vraag is nu: zijn er ook Nederlandse deelnemers??

Edit: Johannes de Jong wil graag in contact komen met twee Rails-experts. Zelf is hij pas begonnen met Rails, maar hij beweert een prachtidee voor een inschrijving te hebben: “Volgens de befaamde Rails/Ruby expert Geoffrey Grosenbach, ‘That’s an interesting idea. It could be a great project for RailsDay’”.

Johannes zoekt voor dit idee twee Rails-experts. Zelf wil hij de rol van projectcoordinator op zich nemen, en uiteraard leren van de twee experts. Zijn emailadres is: plotzeling APENSTAART hotmail PUNT com.

Geplaatst in , ,  | 2 reacties

Reacties

  1. Matthijs Langenberg zei ongeveer 2 uur later:

    Het lijkt mij eigenlijk wel leuk om mee te doen, dus als iemand zin heeft om zich met me in te schrijven ben ik te bereiken via de mail.

  2. Eelco zei 28 dagen later:

    Oops, we zijn al klaar :-)

    Als teaser op een grotere online RoR webapplicatie die we aan het bouwen zijn voor de Nederlandse community hebben we deze teaser in 1 dag gebouwd. Het aantal bezoekers en gebruikers pikt al aardig op: www.verjaardagalerts.nl Probeer het zelf uit, het is de eenvoud zelf.

(Laat url/e-mail achter »)

   Voorvertoning