Auteurs

Op RubyEnRails.nl zijn regelmatig bijdragen te vinden van de volgende auteurs.

Danny Lagrouw

Danny Is sinds 2005 bezig met Ruby en Ruby on Rails. Heeft als software architect/teamleider gewerkt in diverse technische omgevingen, voor opdrachtgevers in het hoger onderwijs, de gezondheidszorg en de energiemarkt. Werkt momenteel by Profict b.v., a middelgroot consultancy-bedrijf gespecialiseerd applicatie-integratie (EAI). Heeft filosofie gestudeerd in Rotterdam en eBusiness in Deventer. Woont in een klein plaatsje in het schone Twente. Blogt ook op blog.dannynet.net.

Michiel de Mare

Michiel in Bangkok Michiel woont in Amsterdam. Hij is al een aantal jaar bezig met Ruby, maar sinds de opkomst van Rails heeft hij van Ruby zijn werk gemaakt. Hij heeft Engels, informatica, biologie, en Spaans gestudeerd, om uiteindelijk bij vertaalwetenschap lang genoeg rust te vinden om af te studeren.

Remco van ‘t Veer

Remco Werkt sinds 2005 met Ruby en Rails, woont in Amsterdam en blogt hier en op remvee.net.

Matthijs Langenberg

Matthijs Langenberg Werkzaam als Junior Rails Developer bij Newminds B.V., Newminds koppelt bestaande ERP omgevingen met open source webapplicaties. In 2006 heeft Newminds een standaardkoppeling gemaakt tussen Dynamics Navision en Ruby on Rails. Studeert daarnaast HBO Technische Informatica en woont in Enschede.